top of page

Nyheder

8.2.2023

Kristian Grumme

Kristian Grumme blev uddannet skuespiller fra Københavns Film & Teaterskole i 2016, og efter endt uddannelse blev han ensembleskuespiller i teaterkompagniet Partner in Crime, der har spillet ungdomsforestillinger rundt i landet. På tv har Kristian Grumme medvirket i tv-serierne Kriger, Badehotellet og Historien om Danmark og snart er han aktuel i dokudramaet Store danske Kunstnere. Kristian Grumme stiftede Grummes Teater og er idé- og ophavsmand til konceptet med vandreforestillinger i historiske omgivelser med Baldersbæks Stemmer i 2021 og Augustenborgs Stemmer i 2022. Han stod ligeledes bag den anmelderroste forestilling Dynastiet i Århus i 2022. 

5.2.2023

Malene Beltoft Olsen

Malene er uddannet fra Københavns Film & Teaterskole i 2010. På film debuterede hun i Spies og Glistrup, men hun markerede sig for alvor, som hovedrollen Inger, i den prisvindende og Oscarnominerede kortfilm Silent Nights i 2016. På tv har man kunnet opleve Malene Beltoft Olsen i tv-serierne Værelse til leje, Ulven Kommer, Kriger, Den som dræber, Rytteriet m.fl. Derudover har Malene Beltoft Olsen spillet på flere københavnske scener. Senest har Malene Beltoft Olsen medvirket i Ole Bornedals film I skyggen af mit øje, som omhandler fejlbombningen af Den Franske Skole i 1945, der havde premiere i oktober 2021.

Malene Beltoft Olsen

Pressemeddelelser

1.2.2023

 

Dramatiker Simone Isabel Nørgaard

Simone dykkede ned i historierne om Baldersbæk og forfattede derefter seks fortællinger til stedet. Hun blev uddannet dramatiker fra Aarhus Teaters dramatikeruddannelse i 2013. Efterfølgende har hun skrevet flere stykker, der har spillet i både ind- og udland. I 2019 modtog Simone Isabel Nørgaard en Reumert som Årets Dramatiker for sin forestilling Jordens indre.

Simone Isabel Nørgaard

23.1.2023

Publikumssuccesen Baldersbæks stemmer vender tilbage.

Grummes Teater glæder sig atter en gang at præsentere vandreteater i Baldersbæk. Vandrer man på den naturskønne kyst til kyst sti, kommer man på et tidspunkt til en stor hvidkalket villa omgivet af skulpturer, springvand og søer. Stedet er Baldersbæk, der vidner om 1900-tallets initiativrige københavnere, der i sin tid rettede blikket mod den jyske hede, som de ønskede at opdyrke. Disse smukke landsteder blev benævnt københavnerplantager og fungerede som destination, når københavnerne skulle feriere med deres familier uden for hovedstadens pulserende liv. Her blev de opvartet af stuepigerne i hovedhuset, og i parkanlægget kunne de nyde en spadseretur i det smukke landskab med skulpturer og springvand i haven. 

Grummes Teater inviterer til vandreteater i Baldersbæk, så publikum nu får muligheden for at gå i disse fodspor. Oplev seks fortællinger, der fletter sig sammen om dette forunderlige steds historie. For hvad får man at vide, når en voksen kvinde fortæller om sine oplevelser som sommergæst på stedet i sin barndom? Hvad tænker bondepigen, der pludselig får job som stuepige, når hun oplever den ubegribelige rigdom og velstand, der ruller hen over heden og ind på det nyopførte sommerpalæ? Og hvorfor er Holger Petersens knap ikke lukket på statuen af den berømte billedhugger Anders Bundgaard? Det er nogle af de historier, publikum kan glæde sig til at opleve i Baldersbæks stemmer. 

Baldersbæks stemmer - Anja Owe

Pressemeddelelser

bottom of page