top of page

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er Grummes Teater?

Grummes Teater præsenterer vandreteater rundt i landet, hvor teatret besøger lokaler stoltheder og dramatiserer historien. Derved udspilles historien i dens egne rammer. Grummes Teater står bag forestillingerne Baldersbæks Stemmer, Børglums Stemmer og Augustenborgs Stemmer, der har repremiere igen i juni 2024.

  • Hvad er Augustensborgs Stemmer?

Augustenborgs Stemmer er en vandreforestilling produceret af Grummes Teater. Forestillingen udspiller sig i og omkring Augustenborg Slot, hvor fortidens stemmer får nyt liv, når 6 skuespillere hver fremfører en monolog omhandlende stedet og de personer, der gennem hundrede af år er kommet der. Undervejs i forestillingen vil publikum blive ført rundt og her bl.a. opleve Augustiana, parken, fjorden, det gamle lindetræ og slutteligt slottets havesal, der som noget ganske særligt bliver åbnet til lejligheden. 

  • Hvad er vandreteater?

Vandreteater er teater, hvor publikum vandrer under forestillingen. På en planlagt rute er det indlagt stop, hvor publikum vil få en fortælling, hvorefter de vandrer videre og får en ny fortælling. Vandreteater kan være indendørs teater, men også friluftsteater, hvor der spilles under åben himmel.

  • Hvornår spiller Grummes Teater? 

Grummes Teater er i øjeblikket aktuel med Augustenborgs Stemmer, der spiller i juni måned 2024. 

  • Hvor kan jeg købe billetter?

Du kan købe billetter til Augustenborgs Stemmer her på siden. Du skal være opmærksom på, at forestillingen er en vandreforestilling, så publikum vandrer i grupper. Hvis I er flere personer, der ønsker at se forestillingen sammen, så skal I bestille billetter til samme tidspunkt.

  • Kan jeg ændre min billet til en anden dag?

Det er muligt at ændre datoen på din billet, såfremt der er ledige tider og grupper på den ønskede dag. Alt vores billetsalg går igennem Billetten.dk, hvorfor det er dem du skal henvende dig direkte til. De kan kontaktes på Service@billetten.dk

Vær obs at Billetten kan opkræve et gebyr for ombooking!

​ 

bottom of page